FAQ

Her finder du ofte stillede spørgsmål og svar om vores produkter.

HeatBlock blokerer/reflekterer op til 90% af solens varme stråler(IR) og op til 99% af solens UV-stråler, men den tillader stadig at solens synlige lys passerer igennem, så man kan få op til 70% solenergi afvist, uden at miste dagslyset.
Nej
Når man snakker om solenergi, så kommer 53% af varmen fra IR, 4% fra UV og 43% fra det synlige lys (VL). Derfor er reduktion af IR ikke det samme som aktuelt varmereduktion. HeatBlock kan give helt op til en 70% solenergiafvisning, afhængig af hvilken version I vælger.
Prisen på HeatBlock ligger i samme prisleje som almindelig monteret solfilm.
Nej
Montering af HeatBlock skal gøres af en autoriseret montør. HeatBlock Danmark stiller store krav til vores montørers færdigheder, kun på den måde kan vi sikre os at I får det bedste færdige resultat.
Ja
Da HeatBlock blokerer for mere end 90 % af solens UV stråler, vil det kunne mindske falmning.
Der er mellem 5 og 15 års garanti, afhængig af hvilken version I vælger.
30 dage efter montering kan vinduerne rengøres med almindelig PH neutrale rengøringsmidler, en blød klud eller håndklæde. Grove svampe eller andet der ridser, sliber, skraber kan beskadige overfladen og bør ikke anvendes.

Ved udvendig montering, kan der til rengøringen også bruges et rentvandsanlæg, men det skal være med bløde børster, så de ikke skader overfladen.

Hvis rengøringsvejledningen ikke overholdes bortfalder garantien.
Nej
HeatBlock kan påføres på selv de største vinduer.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores produkter eller brug for yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte os på email eller telefon.

Download produktblade

På vores download-side kan du downloade alle vores produktblade samt andre nyttige informationer om vores produkter.